Rentex Floron sluit partnership met BSF

Nieuws
26-07-2017 | Door Iep van der Meer

Rentex Floron heeft een partnership gesloten met DAF trucks dealer BSF voor de reparatie en alle onderhoud aan de eigen trucks en opleggers. Afgelopen week werd de overeenkomst gesloten en dat betekent vooral de voortzetting van een inmiddels lange relatie.

Richard Mulder, productie manager bij Rentex Floron en Anne Bijker, directeur van Bedrijfswagen Service Friesland (BSF) ondertekenden vorige week de officiële samenwerkingsovereenkomst. Hiermee zetten de beide bedrijven in het Friese Bolsward de koers voort die inmiddels was ingeslagen. Rentex Floron, gespecialiseerd in het reinigen en leasen van textiel voor ziekenhuizen en zorginstellingen, betekent de overeenkomst een ontzorging. Het eigen wagenpark wordt zeven dagen per week ingezet voor het vervoer van de eigen producten. Betrouwbaarheid is van groot belang en dankzij de overeenkomst met BSF is dat gewaarborgd. 

Alle oudere voertuigen in het wagenpark worden versneld vervangen door nieuwe, milieuvriendelijke exemplaren. De recente aanschaf van vier nieuwe bakwagens, twee nieuwe trekkers en vier nieuwe opleggers past in het streven naar verduurzaming van het wagenpark. Het wagenpark omvat in Bolsward inmiddels 28 Euro-5 en Euro-6 voertuigen waarmee Rentex Floron voldoet aan de hoogste eisen. Milieuzones vormen voor deze trucks geen belemmering meer.

BSF is officieel DAF dealer met vestigingen in Bolsward en Leeuwarden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
04-04-2016
Post_Kogeko2LR.jpg

25 Scania's R410 Topline voor Post-Kogeko

Post-Kogeko heeft 25 stuks Scania R410 aangeschaft met een drie-assig chassis en met de Topline cabine. De trucks…
Nieuws
23-01-2023
WerffTalent (9)

Succesvolle Meet&Drive in Leeuwarden

Afgelopen zaterdag werd in Leeuwarden voor de tweede keer een Meet&Drive georganiseerd in, en rondom de Scantri…
Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…