Rijden met de nieuwe DAF in ETS2

Geplaatst door

Wij moeten nog even wachten voordat we zelf mogen rijden met de nieuwe DAF trucks maar wie op Euro Truck Simulator 2 speelt kan dat nu wel! DAF Trucks en SCS Software hebben namelijk de handen ineengeslagen en de DAF XG en XG+ toegevoegd aan het populaire computerspel Euro Truck Simulator 2. 

Hierdoor is het mogelijk om nu al een bijna levensechte rit te maken in DAF's revolutionaire, nieuwe serie trucks. De serieproductie van de echte Nieuwe Generatie DAF trucks start in oktober 2021.

DAF is de eerste fabrikant die een truckserie heeft ontwikkeld die profiteert van de nieuwe Europese regelgeving op het gebied van afmetingen en gewichten. Daardoor heb je echt veel meer ruimte in de cabine, en dat zie je zelfs in ETS2!  

De productie van de Nieuwe Generatie DAF start in oktober. Het computerspel Euro Truck Simulator 2 biedt echter de kans om alvast virtueel plaats te nemen achter het stuur. Dat kan na registratie op de 'DAF Ride and Drive' stand in de onlangs geïntroduceerde DAF Virtual Experience.