Rijk uitgeruste Mercedes Actros voor Boekel Leegwater

Geplaatst door

Onlangs nam Boekel Leegwater Transport uit Oudkarspel deze speciale Mercedes Actros met GigaSpace cabine in gebruik. Er zijn volgens dealer Gomes Trucks weinig opties die niet op deze speciale editie zitten.

Deze GigaSpace cabine is voorzien van oa lederen stuurwiel en bekleding, dubbele luchtgeveerde stoelen, koelkast, standairco, verlichte ster, klaptafel aan bijrijderskant, ABA 4, topveiligheidspakket, sterrenhemel met ambianteverlichting, DAB+ radio met supersoundpakket, aslastmeetinrichting, bandenspanningsmeter en stoelmassage in de chauffeursstoel.

Verder heeft deze Actros een gestuurde voorloopas, speciaal gemaakte 600 liter dieseltank gecombineerd met hydroliekolie tank, Xenon verlichting, eigenlijk gewoon teveel om op te noemen. Het motorvermogen bedraagt 480 pk.

Ook is deze Actros rondom rijkelijk in de verlichting gezet en heeft een chroompakket met luchthoorns. De zonneklep is meegespoten en op de spiegels en velgringen zijn gele accenten aangebracht in samenwerking met de chauffeur.