Scania 650S Longline voor ACT Transport Antwerpen

Geplaatst door

ACT Transport uit Antwerpen heeft een fraaie nieuwe Scania 650S Longline op de weg gezet. De cabine werd verlengd door Vlastuin Truckopbouw, het interieur is van Buffl Customizers en Vaex leverde de indrukwekkende Scania.

De zwarte Scania is in één woord indrukwekkend met zijn lange cabine. Aan de buitenkant zien we een extra spoiler, een dakbeugel met lichtbak en lampen en een aan de achterkant dichtgebouwde cabine met een fraaie airbrush. Twee staande pijpen, een volledig dichtgebouwd chassis en de nodige extra verlichting maken het af.

Het interieur van de door Vlastuin verlengde cabine is minstens zo indrukwekkend. De zee van ruimte is bekleed met leer in bruine tinten met veel noppen, fraaie stiksels en overal LED verlichting. Er is gekozen voor een rondzit rond een centraal opgestelde tafel en een groot bed wat scheeft tegen de achterwand omhoog gevouwen is. Achter de beide stoelen zijn kasten gebouwd met daarin opbergruimte en een koelkast. Uiteraard is de audio ook niet vergeten en de omvang van de speakers doet vermoeden dat ze de V8 geluiden behoorlijk zullen overstemmen.

Alles bij elkaar weer een fraai stukje Nederlands vakwerk wat deze bedrijven hier neer zetten.