Nieuws
17-03-2016 | Door Iep van der Meer

Op Iepieleaks, onze speciale internationale site voor scoops uit de bedrijfsautowereld vind je steeds meer informatie over de nieuwe Scania.

Dat Scania met wat nieuws komt is duidelijk, en dat de kans groot is dat het dit jaar gaat gebeuren is ook aannemelijk. Verder is er nog heel veel niet zeker maar er rijden wel opvallend veel testwagens rond.

Steeds vaker krijgen we foto's opgestuurd van chauffeurs in heel Europa en soms zelfs vanuit Braziliƫ van zwaar gecamoufleerde Scania fieldtest trucks. Zwaar gecamoufleerd ja, want ze doen vreselijk hun best om die trucks op de oude 4-serie te laten lijken met die rechte strepen in de grille. Een beetje kenner prikt daar echter zo doorheen.

Check ">www.iepieleaks.nl voor alle nieuws over de nieuwe Scania generatie tot nu toe. En als je zelf wat leuks ziet onderweg, even een berichtje via Facebook of een mailtje naar info@transwebgroup.com!

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-06-2016
scania-cover-new1LR.jpg

Is dit 'm ?!

Een van onze oplettende lezers spotte deze afgedekte Scania onderweg op de A28, gewoon in Nederland. Let op de naar vorens staande, grof gelijnde…
Nieuws
23-03-2016
DeHeerenklein.jpg

Jubileum in stijl gevierd bij Scania Rinsma

Scania viert dit jaar het 125 jarige jubileum en dat doen ze bij Scania dealer Rinsma in stijl. Met de speciale…
Nieuws
27-01-2020
nieuwe_MAN.jpg

MAN heeft gevoel voor humor!

Duitsers geen humor? Vroeger misschien, maar de laatste tijd gaat het prima! Het is een publiek geheim dat er een nieuwe MAN…