Scania S520 voor Michel Oprey & Beisterveld

Nieuws
17-01-2017 | Door Iep van der Meer

Michel Oprey & Beisterveld uit Echt levert de natuursteen en keramiek voortaan in stijl af bij de klanten met deze fraaie nieuwe Scania S520. Deze stoere nieuwe V8 trekker is uitgerust met de grootste cabine van Scania, compleet met een vlakke vloer.

Al sinds de oprichting van Michel Oprey & Beisterveld in 1968 is het bedrijf verbonden met Scania. In 2001 besloot men om alle eigen materieel te verkopen en vanaf dat moment het totale transport uit te besteden. Om meer flexibiliteit en kostenbesparing teweeg te brengen werd in 2011 besloten om toch weer een eigen trekker te kopen en die voornamelijk in te zetten voor het vervoer van containers. Dat bleek de juiste keuze met de gewenste resultaten. In 2013 werd besloten die auto te vervangen voor een nieuwe Scania trekker. Vanwege de goede ervaringen met Scania in het verleden was de keuze snel gemaakt.  

Peter van der Borgh van Michel Oprey & Beisterveld: “Met name de optimale aandacht gedurende het hele aankoopproces en een uitstekende service nadien van de Scania vestiging Nuth, ervaren wij als zeer prettig en belangrijk. Nu hebben we deze auto vervangen voor een nieuwe generatie Scania, type S520. We hebben gekozen voor het nieuwe model omdat Michel Oprey & Beisterveld in de branche bekend staat als innovatief en garant staat voor kwaliteit."

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
23-05-2020
Oostenbrugge_1.jpg

Scania S520 V8 met laag dak voor Van Oostenbrugge pallets

Palletspecialist Van Oostenbrugge uit Stellendam heeft een nieuwe Scania V8 in gebruik genomen.…
Nieuws
09-02-2021
SIW_Scania-3-web-pers-2021.jpg

Scania V8-feestje bij SIW Steigerwerken

Steigerbouwbedrijf SIW uit Numansdorp rijdt sinds deze maand met een compleet nieuw wagenpark. Eigenaar Ad van…
Nieuws
22-05-2017
SimonLoos1.jpg

100ste scania voor Simon Loos

Simon Loos nam met de in gebruikname van een nieuwe Scania S520 V8 combinatie de honderste Scania truck in gebruik. De nieuwe…