Scania S650 Normal Roof voor Gerrit Gosma

Geplaatst door

Gerrit Gosma rijdt met een nieuwe Scania S650 met wat ze bij Scania een 'normal roof' noemen. Door de vlakke vloer ontstaat hiermee voldoende ruimte met zelfs stahoogte. Gerrit koos voor deze versie vanwege het uiterlijk. Hij houdt van deze traditionele stijl in combinatie met de lichtbak.

Gosma rijdt met twee auto's op Noorwegen en Zweden met vooral planten, maar ook wel met groenten. Voor dat werk werd de motorwagen van de combi vervangen door de nieuwe Scania S650. Dit type is met zijn non EGR V8 populair vanwege de trekkracht, de efficiency en niet te vergeten de sound van de V8 in deze uitvoering. 

Gerrit Gosma ging niet over één nacht ijs met de nieuwe Scania. Hij liet de 6x2 motorwagen voorzien van een nieuwe Heiwo laadbak met een onderbouw Thermo King transportkoeling. Voor het interieur ging de Scania naar Special Interior en Steve's Place zorgde voor de afwerking van het geheel. De finishing touch werd gedaan door Scania dealer Rinsma in Drachten. Meer lezen over deze fraaie combinatie doe je op www.trailertotaal.nl! 

Naar de homepage van trailertotaal.nl