Schadeherstel voor eigenrijders via VERN

Nieuws
11-03-2016 | Door Tim de Jong

V.E.R.N., de organisatie voor de kleine transportondernemers, heeft onlangs voor haar leden een exclusieve landelijke overeenkomst afgesloten met MAX-Repair, het landelijke schadeherstel netwerk voor trucks en zwaar werkmaterieel. V.E.R.N leden halen hiermee volgens betrokkenen nog meer voordeel uit hun lidmaatschap doordat professioneel schadeherstel voor zowel trucks als trailers dat nu via het lidmaatschap en de samenwerking met MAX-Repair in één keer adequaat en snel geregeld is. De samenwerking startte 1 maart 2016.  

Klaas de Waardt, voorzitter V.E.R.N : “ Voor onze leden hebben wij reeds jarenlang een one-stop-shopping concept ontwikkeld waarin wij verschillende diensten via het centrale loket van V.E.R.N aanbieden, beheren en uitvoeren. Door nu ook landelijk professioneel schadeherstel hieraan toe te voegen, fabrikant onafhankelijk, profiteren onze leden nog meer van hun V.E.R.N lidmaatschap door de bundeling van al onze gezamenlijke diensten. Denk hierbij o.a. aan vervangend vervoer, 24/7 bereikbaarheid en daardoor snelle inzetbaarheid van de voertuigen van onze leden, zodat zij de klus kunnen klaren. Het one-stop-shopping schadeherstel concept en het actief meedenken van MAX-Repair de schadelast voor de leden te verlagen, heeft ons hierin aangenaam verrast “.

V.E.R.N  stelt zich ten doel het profileren van een ‘eigen gezicht’ voor de eigen rijder en kleine transportondernemer, waardoor alle belangen naar behoren behartigd worden voor meer haar leden. Er zijn in Nederland meer dan 8.500 kleine transportbedrijven. Hiervoor creëert V.E.R.N collectieve belangenbehartiging, mede ten aanzien van sociale, vaktechnische en juridische aspecten.

V.E.R.N maakt zich o.a. sterk voor kostenreductie door collectieve inkoop; nieuwe innovatieve vervoersconcepten; informatie en vraagbaak m.b.t wet- en regelgeving; brandstofbesparingen en technologie communicatie / informatie en het deelnemen aan projecten tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers.

MAX-Repair kwam onlangs in het nieuws door de toetreding van SternSchade tot het landelijke schadeherstel netwerk van MAX-Repair.  Tevens is MAX-Repair 15, 16 en 17 maart a.s. aanwezig tijdens Transport Compleet in Hardenberg, Hal 1 op standnummer 138.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-06-2017
1-MAX-Repair-stick-n-go-lakschade.jpg

Stick’n Go: zelfstandige lakschade reparatie

MAX-Repair introduceert in samenwerking met Metalak; "Stick'n Go". Een volgens de leverancier unieke lakzegel…
Nieuws
11-03-2020
H_6-1400.jpg

Transport Compleet Hardenberg verplaatst naar december

Transport Compleet Hardenberg is uitgesteld vanwege het corona virus. Hoewel daar geen officieel…
Nieuws
14-11-2018
Jan_Maasdam_met_nieuwe_DAF_LR.jpg

Jan Maasdam realiseert zijn droom

Eigen rijder Jan Maasdam heeft zijn droomtruck: de topversie van DAF. Het is de XF 530, helemaal aangekleed en uitgerust…