Schrijf je in voor de RoadStars Trophy!

Geplaatst door

(Advertorial) Wil jij driften met een truck op een ijsvlakte in Noord Zweden? Schrijf je dan in voor de RoadStars Trophy! RoadStars is al sinds 2015 het social media platform van Mercedes-Benz. Met verhalen, video’s en heel veel foto albums is er heel veel te beleven voor iedereen die van trucks houdt. Het is een wereldwijd platform en dat is erg leuk. Bovendien is er nu een spectaculaire RoadStars Trophy aan verbonden!

RoadStars is wereldwijd in een groot aantal landen en talen uitgerold. Bezoekers van RoadStars kunnen een profiel aanmaken waarna ze, na inloggen, toegang hebben tot allerhande exclusieve verhalen, filmpjes en zo voort. RoadStars heeft drie hoofdfuncties: Branche informatie, foto en film en een community bouwen, en dat allemaal interactief. 

Community 

Gebruikers van RoadStars bouwen aan een netwerk van transportliefhebbers door andere RoadStars-gebruikers te “taggen”. Het platform biedt de mogelijkheid foto’s te uploaden in een fotoalbum dat gedeeld kan worden met het netwerk. Verder is er een chatfunctie en een berichtenservice voor wie even offline is. Ook kunnen leden regelmatig meedoen aan leuke prijsvragen waarvoor prachtige prijzen waaronder reisjes naar de bakermat van Mercedes-Benz Trucks te winnen zijn. Steeds meer chauffeurs schrijven zich in op RoadStars en die gaan inmiddels ook de competitie met elkaar aan in de RoadStars Trophy. Jij kunt daar ook deel van uitmaken! 

RoadStars Trophy 

De RoadStars Trophy is een uitdagend evenement van Mercedes-Benz voor uitsluitend actieve vrachtwagenchauffeurs. Het evenement is open voor chauffeurs die rijden in een trucks van alle merken. Je hoeft dus niet persé een Mercedes-Benz truck te rijden. Het is een internationale Challenge waarvoor je jezelf kunt inschrijven. Mercedes daagt je uit: Ben je slim? Ben je moedig? Een teamspeler? Laat dat eerst maar eens zien dan. In deze buitengewoon uitdagende Challenge worden je vaardigheden danig op de proef gesteld.

Internationaal

Zoals gezegd gaat het om een internationale competitie. Eerst is er op 16 en 17 maart op een centrale locatie in Nederland een Nederlandse competitie. Daarna nemen de winnaars hiervan  het op tegen deelnemers uit andere landen. Vorig jaar waren er twee Nederlandse deelnemers die meestreden in de internationale competitie en zij beleefden een avontuur wat ze zich altijd zullen heugen. De finale is namelijk in het Noorden van Zweden waar je onder meer mag driften met trucks op een bevroren meer. Kijk hier voor een impressie van de internationale finale van vorig jaar!

Zover is het echter nog niet, het begint allemaal met een inschrijving, en daarvoor klik je hier!