Terugkijken naar de MobiliteitsRAI 2017

Nieuws
20-10-2017 | Door Tim de Jong

De eerste editie van de MobiliteitsRAI mag geslaagd genoemd worden. De bezoekersaantallen waren zoals verwacht niet vergelijkbaar met die van eerdere edities van deze beurs maar de aandacht voor de standhouders was er niet minder om.

De beurs werd gepositioneerd als een vakbeurs waar ook het bredere publiek welkom was en in die opzet is de organisatie goed geslaagd. Zo mochten de congressen en seminar's zich in een grote publieke belangstelling verheugen en was er een meer dan uitstekende interactie met de doelgroep.

De standhouders zijn vrijwel zonder uitzondering tevreden over deze eerste MobiliteitsRAI. Het viel op dat tal van vervoerders naar Amsterdam zijn gekomen voor de beurs. Daardoor waren de vertegenwoordigers van de standhouders doorlopend in gesprek en worden er vele kopjes koffie en thee geschonken. 

Verder werd er actief op het buitenterrein rond gekeken bij de daar opgestelde primeurs en zijn er veel vragen waar het stadsverkeer oftewel The Last Mile betreft. En nee, niemand kon om het BIGtruck plein heen!

 

Meer op Transport&Milieu.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
13-10-2017
D-Tec_Flexliner_LR.jpg

BIGtruck op MobiliteitsRAI met truckplein

Het wegtransport van vandaag en morgen staat centraal op de MobiliteitsRAI, het nieuwe platform voor de mobiliteitssector,…
Nieuws
18-10-2017
IMG-20171017-WA0002.jpg

BIGtruck stand op Mobiliteitsrai krijgt vorm!

Morgen begint in de RAI in Amsterdam de MobiliteitsRAI. Deze beurs moet worden gezien als een verzamelplaats…
Nieuws
13-10-2017
Peter579.jpg

Peterbilt 579 als blikvanger voor MobiliteitsRAI

Tijdens de MobiliteitsRAI 2017 die komende week begint, staat er een nieuwe Peterbilt 579 voor de Europahal…