Showstopper: Scania voor Robin Fry

Nieuws
21-02-2018 | Door Iep van der Meer

Deze kneiterdikke Scania S450 met 'normal roof' zoals dat heet is de nieuwe van Robin Fry. Zelf rijdt Robin met een Volvo en deze truck is dan ook voor chauffeur Steven van Wuytswinkel. Als je het ons vraagt is deze Belgische Scania een hele geslaagde uitvoering van de nieuwe Scania generatie!

De 6x2 trekker is voorzien van een opbouw van SCT in het Belgische Wingene. Het spuitwerk werd gedaan door MW Design terwijl Royal Class tekende voor het interieur van de Scania. De Scania is verder uitgerust met een 'oldskool' lichtbak, bijpassende deense dagrijlampen en de daarbij onmisbare spatlappen onder de voorbumper. 

Bijzondere aandacht was er voor het spuitwerk en dat is uitstekend geslaagd. De lijnen die ook de Volvo FH van Robin sieren passen ook heel erg goed bij het Scania ontwerp, zeker in deze smaakvolle kleurencombinatie. Onder de zijskirts zijn balken met lichtjes aangebracht en achter de cabine is alles afgedicht met een tranenplaat. Ook is er een fraai slangenrek gebouwd door SCT. Een setje glanzende Alcoa's maakt het plaatje compleet.

Chauffeur Steven van Wuytswinkel is de gelukkige die met deze truck de kost mag verdienen. Hij is terecht trots op zijn nieuwe Scania waarmee hij sinds deze week werkt. Wij wensen Steven heel veel veilige kilometers en heel veel genot van deze superdikke Scania. En o ja, we zouden het bijna vergeten te melden, maar Steven doet zijn best om aanwezig te zijn bij de BIGtruck Trophy op 9 en 10 juni in Asten. Daarmee hebben we meteen een vette kanshebber op de lijst als je het ons vraagt!

Kom jij ook met je truck naar de BIGtruck Trophy? Schrijf je dan in via deze link!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-03-2019
Danny1.jpg

Danny Trans Scania R520 naar BIGtruck Trophy!

Vandaag werd de nieuwe Scania R520 van Danny Trans. De bijzonder geslaagde Scania werd door Sjaak Kentie…
Nieuws
07-04-2019
ValkTrophy-1400.jpg

Nick Valk naar de BIGtruck Trophy!

De inschrijvingen voor de BIGtruck Trophy op 11 en 12 mei aanstaande lopen lekker door! Ook deze twee schitterende Scania's…
Nieuws
10-05-2019
IMG-20190510-WA0006.jpg

Deelnemers BIGtruck Trophy arriveren!

Vrijdagavond, daar komen ze! De eerste deelnemers aan de BIGtruckTrophy 2019 zoeken een p[lekje op de parking van…