Smink verandert naam in Koopman Exclusive

Nieuws
20-10-2020 | Door Tim de Jong

Sinds 2017 maakt Smink Transport deel uit van de Koopman Logistics Group. Met de overname breidde Koopman haar logistieke dienstverlening in de automotive sector uit met exclusief autotransport op maat. Na drie jaar is het volgens het overnemende Koopman  tijd voor een nieuwe passende naam en gaat Smink Transport verder als Koopman Exclusive.

Koopman is al decennia lang expert op het gebied van autotransport en biedt totaaloplossingen voor bedrijven of particulieren met een transportbehoefte. Dealers, importeurs, particulieren en organisatoren van evenementen kunnen bij Koopman terecht voor het transport van voertuigen. “Met de Exclusive diensten spelen we al sinds jaren in op de vraag naar gespecialiseerd autovervoer”, zegt Astrid Smink, manager operations. “Of het gaat om het vervoer van een prototype, om klassieke voertuigen, of om het ophalen van auto’s uit faillissementen, op alles wat maar een beetje anders of afwijkend is, kunnen we met Koopman Exclusive inspelen.”

Transport op maat

Het wagenpark van Exclusive bestaat uit zowel open als overdekte autotransporters en trailers variërend van een 1-lader tot een 8/9-lader.  Met dit wagenpark kan Koopman Exclusive naar eigen zeggen invulling geven aan de meest uiteenlopende transportverzoeken, van klassieker tot vrachtwagen. “Zelfs extreem lage, sportieve auto’s kunnen, dankzij de kleine oprijhoeken van onze transportauto's, zonder problemen worden geladen”, aldus Astrid.

Met de naamswijziging is Koopman Exclusive ook verhuisd van Amersfoort naar Nijkerk. De medewerkers van Koopman Exclusive hebben hun intrek genomen bij Koopman Automotive in Nijkerk

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
11-03-2022
Galliker1.jpg

Eerste elektrische auto-transporter onderweg in Zwitserland

Samen met autovervoerder Galliker en trailerfabrikant Kässbohrer ontwikkelde Futuricum, een…
Nieuws
26-05-2016
wagenborg-daf.jpg

Lubbers neemt deel Wagenborg Nedlift over

Lubbers Logistics Group, actief in de petrochemie, is voornemens de divisie Speciaal Wegtransport van Wagenborg…
Nieuws
14-07-2021
De_Haan_1.jpg

Chauffeur Stefan rijdt auto's met een nieuwe Iveco S-Way

Voor De Haan Automotive is Iveco geen onbekende. Het lag daarom voor de hand dat na enkele jaren…