Succesvol en gezellig BIGtruck Event 2017

Nieuws
18-06-2017 | Door Iep van der Meer

Zaterdag 17 juni werd in Asten het eerste BIGtruck Event ooit georganiseerd en dat mag een geslaagd feestje genoemd worden. Ruim 150 trucks kwamen speciaal voor dit event naar Asten, en dat waren niet de minsten!

De trucks werden door BIGtruck uitgenodigd en we kunnen stellen dat het niveau van de trucks bijzonder hoog lag. De nieuwste van Verbeek bijvoorbeeld, met het Robbie Williams thema in special paint, maakte zelfs zijn showprimeur op ons eerste event. Een andere opvallende truck was de nieuwe Disneyliner van Heros Transport. Een hele fraaie torpedo truck met schitterend spuitwerk van MW Design. Indrukwekkend is de nieuwe Scania combinatie van Evers en Posthouwer, wat een combi is dat! 

Een echte primeur was ook de Iveco stralis Abarth en de nieuwe DAF XF. Uiteindelijk ging de publieksprijs voor de mooiste truck naar Harry van Dalen met zijn fraaie 'Blood on Blood' Volvo FH. Een truck die je kent uit BIGtruck, ">klik hier voor het verhaal!

Verder was er van alles te zien, van de meest uiteenlopende fraaie trucks tot marktkramen vol met poetsmiddelen, boeken, accessoires en andere truck-gerelateerde artikelen. Voor de kinderen was er een zandbak en een luchtkasteel, en voor de inwendige mens werd ook gezorgd. Bijzonder was dat er ook gereden kon worden met trucks. Volvo, Renault, Mercedes-Benz en Iveco hadden trucks klaar staan voor demoritten en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Alles bij elkaar schatten we dat er zo'n 1500 bezoekers aanwezig waren tijdens dit allereerste BIGtruck event ooit. Belangrijker nog dan het aantal bezoekers is echter dat ze allemaal tevreden en onder de indruk terug naar huis gingen. We hebben vanuit de meest uiteenlopende kringen complimenten ontvangen en dat is waar het om gaat. En voor volgend jaar? Zet maar vast in je agenda: Zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018!

Meer over het eerste BIGtruck Event 2017 lees je in BIGtruck online magazine, maar hier alvast een aardige preview!

 

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-08-2019
IMG-20190815-WA0008.jpg

Volle bak dit weekend in Liessel

Dit weekend wordt er in de bossen bij Liessel een prachtig truck-evenement georganiseerd. BIGtruck is prominent aanwezig,…
Nieuws
17-12-2018
TIA_site.jpg

Website TIA Cowboy Club staat nu live!

Chauffeurs die al wat ouder zijn herinneren hem zich nog wel: de Truckers International Association Cowboy Club.…
Nieuws
27-11-2017
bigtruckshop_1.jpg

Eindejaarsactie BIGtruck Truckshop A67!

Even een kadootipje voor de feestdagen. Tot eind dit jaar is het actie in de BIGtruck Truckshop A67! Bestel nu…