Team De Rooy naar Marokko

Nieuws
28-09-2015 | Door Iep van der Meer

Het rallyteam van De Rooy is vertrokken naar Marokko om te testen voor de komende Dakar Rally. Dit weekend vertrok de hele karavaan met aan boord de nieuwe neusjes van Gerard en Ales Loprais.

Opvallend is dat het neusje van Gerard er veel beter uitziet in de nieuwe kleurstellingen. Gerard is duidelijk geinspireerd geraakt door de rode, wat wilder uitgedoste Iveco van teamgenoot Loprais. Loprais nam zijn eigen sponsors mee naar het team, en dat verklaart de rood-witte hoofdkleur van zijn truck.

Derde coureur in Team de Rooy wordt niet Hans Stacey maar Ton van Genugten. Over Hans Stacey doen speculaties de ronde dat hij zich misschien aan zou sluiten bij het Veka Rally team. Op zich zou dat best aardig zijn, want zijn grootste zege haalde Stacey met dat team toen het nog het MAN rally team was. Hij won met zijn MAN de allerlaatste 'echte' Dakar rally in Afrika. "Rooy1"

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
28-02-2019
DeRooy_TB_1.jpg

Team De Rooy naar Marocco Desert Challenge

Petronas Team De Rooy Iveco doet met één truck mee aan de Morocco Desert Challenge, van…
Nieuws
20-12-2016
Marokko-truckLR.jpg

Trucks in Marokko groter en moderner

Het wegvervoer in Marokko moderniseert. De Marokkanen kopen steeds grotere, schonere en sterkere trucks, al zou je…
Nieuws
24-09-2015
De-Rooy-dakar2016.jpg

De Rooy tòch naar Dakar!

Team De Rooy gaat tòch deelnemen aan de Zuid Amerikaanse Dakar-editie van 2016. Dat meldt het team op zijn Facebook pagina. De…