Team Logistiek Alpe d'HuZes ter plaatse

Nieuws
29-05-2017 | Door Iep van der Meer

Vrijdagochtend vertrok het Team Logistiek voor de mega operatie Alpe d'Huzes vanuit Nederland. Het hele konvooi is inmiddels al druk bezig met het opbouwen van het hele kampement voor het enorme evenement, komend weekend.

De reis verliep voorspoedig, alleen het laatste klimmetje werd een DAF wat te veel. Die truck strandde met koelingsproblemen maar verder haalde iedereen keurig de top van de beroemde berg. En dat is niet niks, want de stijging die hier overwonnen moet worden is behoorlijk. Gelukkig kunnen de mannen er bij zitten en doet de truck het werk. Dit overigens in tegenstelling tot de wielrenners die komend weekend los gaan op deze venijnige helling met zijn haarspeldbochten.

De meeste chauffeurs mogen dan geen topsporters of wielrenners zijn, tot aan het event wordt er keihard gewerkt om alles klaar te krijgen, en dat is een sport op zich. We lazen het ooit al op bumperstickers en de tekst is nog steeds actueel: Mijn sport is Transport!

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
04-06-2019
Alp_4.jpg

Alpe d'HuZes: De top bereikt!

Afgelopen vrijdag vertrokken er 28 trucks vanuit Nederland naar de Alpe d'Huez voor het jaarlijkse Alpe d'HuZes spektakel.…
Nieuws
24-05-2017
Alp3.jpg

Alp d'HuZes Team Logistiek vertrekt vrijdag!

Aanstaande vrijdag vertrekt Team Logistiek voor de Alp d'HuZes 2017. Een konvooi van ruim twintig trucks zal…