The Largest Parade of Trucks: Locatie bekend!

Geplaatst door

De locatie voor het langste konvooi ter wereld is bekend, het wordt De Vlasakkers in Amersfoort/Soest. Op 10 september zal daar een officiële poging voor het langste konvooi ter wereld worden gedaan voor het Guinness Book of Records.

Op deze dag is er tevens een uitgebreide chauffeursmarkt en een grote show van nieuwe trucks waaraan meerdere fabrikanten meewerken. Na de recordpoging een optreden van de Coverband Boulevard, met aansluitend een daverend slotoptreden van Henk Wijngaard!

The largest parade of trucks wordt hiermee een hele mooie familiedag.

Deelnemen kan!
Voor de recordpoging worden truckers uitgenodigd om in te schrijven via de website www.thelargestparadeoftrucks.nl

Het inschrijfgeld ad. € 25.00 zal ten goede komen aan de Femke foundation, een stichting die zich bekommert om kinderen met een zeldzame of onbekende ziekte. Deze recordpoging wordt dan ook georganiseerd om aandacht te vragen voor deze eerder vaak vergeten groep.

Het streven is om tussen de 500 en 600 trucks bij elkaar te brengen om de recordpoging tot een succes te maken. Het oude record staat op 416 trucks.

 

The largest parade of trucks is een initiatief van de stichting Femke foundation en wordt ondersteund door de stichting Truckers voor Goede Doelen en TLN/KTO, en daarnaast diverse sponsoren.

Klik hier voor de website met antwoorden op al je vragen!