Tien nieuwe Renault T trucks voor Ecotrans

Geplaatst door

Veevoertransporteur Ecotrans, in december 2019 overgenomen door Nijhof-Wassink, begint het jaar goed met een tiental nieuwe Renault-trucks, waarvan de eerste vijf deze week zijn afgeleverd.

Ecotrans Logistics is gespecialiseerd in stukgoedtransport, warehousing, op- en overslag van verpakte veevoer, premix en kunstmestproducten. Daarnaast wordt in samenwerking met zusterbedrijf Nijhof-Wassink bulktransport van veevoeders, premixen, kunstmest en agrarische producten uitgevoerd.

Nieuwe Renault T

Ecotrans gaat rijden met het nieuwe model Renault Trucks T, dat afgelopen najaar op de markt kwam.  Het bedrijf heeft de eerste vijf uit een order van tien in ontvangst genomen van dealer Nijwa Hengelo. Het gaat om compleet uitgevoerde trucks, waarbij de nadruk ligt op chauffeurscomfort. In de eerste plaats natuurlijk de sterk verbeterde stuurverstelling.

Extra comfort

Maar de trucks krijgen ook een standairco, het comfortabelste bed, een camerasysteem voor de dode hoek aan de rechterkant, koelkast, standkachel, adaptive cruisecontrol, optivision en optiroll voor een laag brandstofverbruik, luxe chauffeursstoel, leren stuurwiel, DAB radio, aslastindicator, LED verlichting achterzijde en een kastenwand in de cabine voor maximale opbergruimte!