Transport Compleet op stoom

Geplaatst door

Transport Compleet Hardenberg beleefde gisteren de eerste dag. De Evenementenhal in Hardenberg was meteen gezellig druk. Er is dan ook genoeg te zien op de beursvloer en er zijn zelfs echte primeurs in Hardenberg.

Nieuw is bijvoorbeeld de nieuwe Actros van Mercedes-Benz. Deze eerste truck ooit zonder spiegels mag zich dan ook verheugen in een grote belangstelling. Bij dat zelfde merk staat nog een regelrechte primeur, namelijk de X-Klasse pickup met dubbele cabine op grijs kenteken. Deze verlengde, verhoogde X-Klasse wordt goed ontvangen door het publiek.

Nieuw zijn verder het Tsjechische Tatra met maar liefst twee stoere 8x8 trucks, Ginaf met een elektrische bakwagen én een stoere vijf asser en een hele bijzondere Isuzu. Deze pickup ziet er uit als een tandemasser, maar dat is een slimme vondst waarmee het laadvermogen verhoogd werd naar 4 ton. om die reden mag deze pickup ook een dubbele cabine voeren met behoud van het bedrijfswagen kenteken.

Verder heel veel truck- en trailernieuws van alle grote merken. Transport Compleet is ook vandaag en morgen nog geopend van 14:00 uur tot 22:00 uur. Meer informatie vind je hier.