Truckshow Burdaard: Gezellig festival!

Geplaatst door

Zaterdag 17 juni werd in het Friese Burdaard de twee-jaarlijkse Truckshow Burdaard georganiseerd. Ruim 250 trucks maakten hun opwachting voor deze gezellige truckshow.

De truckshow begon eigenlijk al op vrijdag. Een groot aantal deelnemers had de gelegenheid aangegrepen om al op vrijdag aan te reizen om zo het avondprogramma mee te maken. Een feesttent met muziek en de nodige alcohol zorgde voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Op zaterdag was het echter weer vroeg op voor de konvooi rit en de truckshow. Maar liefst 250 trucks reden een route door Noord Friesland en daarbij trokken de trucks veel bekijks. Scania dealer Rinsma had speciaal voor dit evenement een groot aantal klanten uitgenodigd om mee te rijden met de nieuwste generatie van Scania. Het werd een indrukwekkende line-up van R- en S- modellen waarmee Rinsma het succes van deze nieuwe generatie onderstreept. Ook andere lokale dealers lieten zich niet onbetuigd. Zo kwam DAF trucks dealer BSF met een regelrechte primeur in de vorm van een nieuwe DAF XF! 

De mooiste truck verkiezing werd bij de oldtimers gewonnen door de fraaie DAF met betonmixer van Nebim. De Magirus Deutz van Van der Meer werd tweede en de derde plaats ging naar een hele fraaie DAF DO met een Renova afzetsysteem. Bij de nieuwe trucks ging de derde prijs naar de DAF XF van Bloemhof. De tweede prijs was voor een Scania van Haisma en de hoofdprijs was voor de Volvo van Van Dijk Roggebrood. Hier een kleine indruk van Truckshow Burdaard 2017!

Klik hier voor meer foto's van Truckshow Burdaard