Van Spreuwel gebruikt LZV in plaats van aanhangwagencombi

Nieuws
09-07-2019 | Door Tim de Jong

Logistiek dienstverlener Van Spreuwel Transport uit Eindhoven heeft onlangs vier nieuwe Krone trailers aangeschaft en drie nieuwe dolly's. De trailers worden gevarieerd ingezet, de dolly's voor LZV-werk.

Het gaat bij de trailers om twee Profi Liner schuifzeiltrailers, een Dry Liner boxtrailer en een Profi Liner Citytrailer met gestuurde as. Van Spreuwel voert hoofdzakelijk binnenlands werk uit met een gevarieerd wagenpark dat uit tachtig motorvoertuigen bestaat en nog eens 35 aanhangers en trailers. Motorwagen-aanhangwagens worden vaak ingezet, maar Van Spreuwel ziet kans om met de inzet van een aantal LZV een efficiencyslag te realiseren waar zowel zijn klanten als het bedrijf van profiteren. "We kozen voor Krone omdat een deel van ons trailerpark al uit voertuigen van dit merk bestaat. Die doen het uitstekend en de samenwerking met Krone bevalt ons goed. De prijs-kwaliteitverhouding is in orde."

Beladingsgraad

"De meeste Lange en Zware Voertuigcombinaties worden ingezet voor pendelwerk tussen grote distributiecentra van vaak hetzelfde bedrijf", legt directeur Frank van Spreuwel uit. "Maar onze inzet vloeit voort uit de inzet van motorwagen-aanhangwagen combinaties. Daarbij  bleek dat we steeds vaker niet alle lading mee konden nemen en we al voor de volgende ochtend extra materieel planden om alles op te kunnen halen.

Klik " target="_blank" rel="noopener noreferrer">hier voor het hele verhaal!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
05-12-2017
IEP_7646-1400.jpg

Met de LZV door Duitsland

De LZV wint terrein in Europa. Na Scandinavië en Nederland is nu ook Duitsland goed bezig. Onder strenge voorwaarden rijden de…
Nieuws
28-06-2019
PvSettendolly1LR.jpg

Van Setten rijdt met gestuurde dolly van Leci Trailer

Transportbedrijf P. van Setten uit Renswoude heeft nieuwe dolly's aangeschaft bij Leci Trailer…
Nieuws
05-06-2016
Zuijlen.jpg

Fraaie bloemencombi voor G.J. van Zuijlen

G.J. van Zuijlen Bloemenexport heeft een fraaie nieuwe combi op de weg gezet. Het gaat om een Mercedes-Benz Actros…