Vertrouwd gezicht maar toch nieuw, de Actros F van De Bruyn

Nieuws
18-12-2021 | Door Iep van der Meer

Onlangs gingen we een dag op pad met een Actros F van De Bruyn BV uit Oudewater. Deze Actros is nieuw in het programma en hoewel het er vertrouwd uit ziet is het een heel nieuw model van Mercedes.

De Actros serie van Mercedes Benz is leverbaar met een vlakke vloer als StreamSpace, de BigSpace of de GigaSpace cabine. Deze vlakke vloer cabines zijn allemaal voorzien van een slaapcabine, staan hoog op het chassis en hebben vier instaptreden. Dit resulteert in prachtige ruime cabines met alle comfort voor de lange afstand.

Lage instap, ruime cabine

Binnen het enorme leveringsprogramma van Mercedes zijn er ook de smalle varianten van de Actros. Daarbij kun je ook kiezen voor een wat lagere instap, maar dan heb je ook een kleinere cabine. Bij de nieuwe Actros F krijg je een brede cabine die wat lager op het chassis staat. Voor G. de Bruyn BV uit Oudewater blijkt dat de ideale oplossing te zijn. Waarom? ">Dat lees je in BIGtruck online magazine!

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
15-01-2021
actrosfext-1400.jpg

Actros F, lager vlootmodel van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz heeft een nieuw model aan de Actros serie toegevoegd, de Actros F. Het gaat hierbij om een truck…
Nieuws
23-02-2021
ford_fmax_tuning_transshop_11.jpg

Pimp your Ford F-Max

De Ford F-Max zien we steeds vaker rijden en meestal gaat dat om standaard uitgeruste vloot auto's. In de landen waar deze trucks…
Nieuws
13-09-2018
IEP_2030-1400.jpg

Nieuwe Actros weer zuiniger en schoner

Mercedes-Benz toont tijdens de IAA 2018 in Hannover de nieuwe generatie van de Actros. Verder verfijnde elektronica…