Volvo FH500 6x2 voor Olijslager Verheugd Winterswijk

Nieuws
29-04-2021 | Door Iep van der Meer

Olijslager Verheugd Transport uit Winterswijk heeft recent een nieuwe Volvo FH 500 6x2 trekker toegevoegd aan het wagenpark. De truck werd geleverd door Volvo Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens te Lichtenvoorde.

Door ervaringen met merk en de wens van de chauffeur is de keuze gevallen op een Volvo. “De eerste nieuwe vrachtwagen die ik ooit kocht was bij Jaap van de Bunt, vertegenwoordiger Volvo Trucks. Dit was in 2012 en deze auto loopt nog altijd naar volle tevredenheid. Dit i.c.m. de wens van de chauffeur heeft ons er toe gebracht deze FH aan te schaffen”.

Om de chauffeur van alle gemakken te voorzien is de auto o.a. voorzien van I-ParkCool en het Rest & Relax-pakket. Door het fraaie spuitwerk en de glanzende Alcoa wielen, is er ook flink wat aandacht besteed aan het uiterlijk van de Volvo. “De nieuwe Volvo doet het goed en heeft geen enkele moeite met zware vrachten, mede door de 500 pk sterke Turbo Compound-motor. Dit zorgt er voor dat de chauffeur ontspannen zijn werk kan uitvoeren”, zegt eigenaar Chris Olijslager.

In 2007 is eigenaar Chris Olijslager gestart met het verhuren van afvalcontainers en de levering van diverse grondstoffen. Dit is de basis van het bedrijf OVT Winterswijk. Ondertussen is het bedrijf, alweer vier jaar lang, uitgebreid met een transportafdeling.

Het wagenpark bestaat uit negen vrachtwagens waarmee zij divers transport kunnen vervoeren, van stukgoed tot planten. “Bij alle activiteiten richt OVT zich op de meerwaarde voor de klant: zo zijn bijvoorbeeld bijna alle combinaties voorzien van een meeneem heftruck of laadklep. Een ander onderdeel van de transportafdeling is het vervoer van landbouw- & en grondverzetmachines, waarvoor de nieuwe Volvo FH voornamelijk ingezet zal worden”, zegt mede-eigenaar Rene Verheugd.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
22-01-2019
Volvo_FM_LNG_St_van_den_Brink1LR.jpg

Veertien Volvo LNG-trucks voor St van den Brink

St van den Brink uit Ermelo voegt veertien Volvo LNG-trucks toe aan de vloot. De levering komt tot stand…
Nieuws
19-06-2018
T2018_0242.jpg

Speciale jubileumversie van Volvo FH

Om de introductie van de Volvo FH in 1993 – een kwart eeuw geleden – te vieren, brengt Volvo Trucks de Volvo FH 25…
Nieuws
06-10-2020
nieuwe-volvo-fm-wesseling-logistics.jpg

Elf nieuwe Volvo trucks voor Wesseling Logistics

Wesseling Logistics & Warehousing uit Sassenheim heeft onlangs negen nieuwe Volvo’s FM aangeschaft.…