VSDV neemt Benny Nauta Transport over

Geplaatst door

Benny Nauta Transport uit het Friese Bitgummole maakt vanaf 1 mei aanstaande deel uit van VSDV Containertransport. Dit bedrijf nam in Friesland recentelijk nog Sandstra Transport uit Bolsward over. Genoemde bedrijven rijden met open containers.

Op social media spreekt VSDV van ‘een mooie uitbreiding van de activiteiten’, vast staat dat het Noord-Hollandse bedrijf steeds belangrijker wordt in Friesland.  De directie van Nauta bestaat uit twee broers, die net als alle personeel, gewoon bij het bedrijf berokken blijven. Continuïteit van dienstverlening aan bestaande klanten blijft zo gewaarborgd, meldt VSDV.

Het betreft hier een uitbreiding van VSDV Container Transport BV. Van Straalen en De Vries had was altijd al actief in deze sector maar die breidt met de twee recente overnames snel uit. VSDV is behoorlijk op overnamepad. Vorig jaar werden nog Otten in Hoogeveen, TLS in Vaassen en Franken Transport in Nieuw Bergen overgenomen. Het wagenpark van VSDV groeit hiermee tot ruim 600 eenheden. Foto's met dank aan Alex Miedema.