Weeda nieuwste R450 'Blacklist'

Nieuws
23-07-2017 | Door Niels van Duijvenboden

Weeda presenteerde vanmiddag de jongste aanwinst. Een Scania R450 met het thema van de gelijknamige serie 'Blacklist'. Naast de Penoza Scania is dit de tweede Scania van het type R450 in de Weeda vloot.

De keuze voor de zes-cilinder R450 is volgens betrokkenen vooral vanwege de uitstekende verbruikscijfers. Opvallend is het lage dak en met de spoilerset waardoor toch een soort oldschool look ontstaat. Een leuk detail is een tweede lichtbak. Eentje boven de zonneklep en eentje in de dakspoiler. Ook de zijbeplating in plaats van de originele zijskirts zorgen voor dezelfde oldschool look. MW-Designs zorgde voor het spuitwerk van deze trekker, Scania Roosendaal en Sjaak Kentie voor de opbouw en Special Interior voor het interieur. Al met al weer een opvallende trekker waarmee trotse chauffeur Wesley Geleyn mee mag gaan sturen. We wensen hem en de familie Weeda veel plezier en veilige kilometers met deze R450.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
20-03-2021
W3.jpg

De nieuwe van Weeda is een Iveco S-Way

De familie Weeda kennen we van de dikke, opgetuigde trucks maar meestal gaat het dan om de Zweedse merken. Deze…
Nieuws
20-03-2016
Pink33.jpg

De nieuwe Nima: P!nk

Nima Transport kennen we van de schitterende Ghost Rider maar nu is er de nieuwe Scania met de naam P!nk!
Nieuws
30-10-2017
Oslo-Ekdahl2.jpg

Ralf Ekdahl wint in Noorwegen

De Zweed Ralf Ekdahl heeft afgelopen weekend de Scandinavische Truck Trophy gewonnen op de Oslo Motor Show in Lillestrøm,…