Winnaars stickeractie WSI Volvo Performance Edition

Nieuws
31-12-2015 | Door Iep van der Meer

Voor de kerstdagen begonnen we met onze BIGtruck stickeractie waarmee je deze keer een Volvo Performance Edition WSI miniatuur kon winnen. De winnaars zijn nu bekend gemaakt.

Tussen de tientallen ingestuurde foto's van BIGtruck stickers achterop allerlei vrachtwagens trok onze notaris twee gelukkige winnaars.

Tussen de oliebollen door werden Erwin Jansen en Ruud Oosterveer uit de hoge hoed gevist. Zij krijgen in de loop van volgende week een fraai pakketje thuisgestuurd.

En voor al die andere inzenders, blijf plakken want we kunnen je ook onderweg verrassen met leuke en soms waardevolle items. En nee, geld uitdelen doen we niet maar BIGtruck is dan ook een gratis online magazine. Dat betekent dus dat je niet eerst hoeft te betalen om heel misschien later een paar tientjes terug te krijgen. De BIGtruck sticker plak je uit loyaliteit, en dat zien we steeds vaker gebeuren!

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
15-08-2018
All_you_need.png

Origineel initiatief van Tielbeke

Het toenemende chauffeurstekort dwingt transportbedrijven om inventief te werk te gaan om onder de aandacht van jongeren…
Nieuws
11-04-2017
Jumbo2.jpg

Jumbo: Lege schappen dreigen

Het zat er al aan te komen maar volgens de bonden liggen sinds vanmorgen de Jumbo distributiecentra in Veghel, Beilen, Breda,…
Nieuws
03-06-2016
blocquage-belgeLR.jpg

Zondagavond opnieuw blokkades in België

Op social media val;t te lezen dat de Waalse Belgen wederom blokkades voorbereiden op Belgische doorgaande wegen.