Witte DAF's voor gouden jubileum

Nieuws
03-05-2017 | Door Iep van der Meer

Gebroeders Van Aarle, groothandel in aardappelen, groente en fruit (AGF), heeft drie DAF CF 400 trekkers ingezet in de vloot van tien voertuigen. Het zijn de eerste DAF's bij dit bedrijf in Schijndel, dat in 2017 het vijftigjarig jubileum viert.

De prijs-kwaliteitsverhouding en het geluidsniveau hebben mede de doorslag gegeven. De DAF’s zijn geleverd door merkdealer Van Hooft in Veghel.

Patrick van de Vorstenbosch is wagenparkbeheerder bij groothandel Gebroeders Van Aarle. “De CF 400 is de enige trekker in deze klasse die ook binnen de piek-geluidsnorm van 72 dB blijft. Belangrijk, want we leveren ook ’s nachts en ’s morgens vroeg. Dan kom je tegenwoordig steeds vaker in gebieden waar je onder de piek-norm moet blijven.”

Bij de groothandel zijn de DAF’s (twee CF 400 FTG, een CF 400 FT) als eerste trucks uitgevoerd in de nieuwe huisstijl. Verder zijn ze voorzien van een Space Cab met skylights, een geautomatiseerde AS-Tronic versnellingsbak, silent-pakket, spoilerset, MX engine brake en een camerasysteem. Per jaar legt elke vrachtauto bij Van Aarle zo’n 135.000 kilometer af.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
28-02-2020
DAF_CF_Hybrid_Innovation_Truck_LR.jpg

DAF start veldtest met CF Hybrid

DAF Trucks is de veldtest gestart om praktijkervaring op te doen met de CF Hybrid. Trouwe DAF-klant Peter Appel heeft…
Nieuws
03-11-2016
Van-Ravenswaaij-1.JPG

Vijf DAF trucks voor Van Ravenswaaij

Groenten en fruit groothandel Van Ravenswaaij uit Veenendaal heeft een vijftal nieuwe DAF trucks op de weg gezet.…
Nieuws
21-02-2017
snel-3.jpg

Snel Shared Logistics kiest voor DAF trucks

Snel Shared Logistics is de nieuwe naam van G. Snel Internationaal Transport. De eerste trucks met de nieuwe…