Wrapmotion presenteert Volvo Ironman

Nieuws
19-01-2018 | Door Iep van der Meer

Wrapmotion in Kootwijkerbroek is volgens eigen zeggen de eerste wrapstudio ter wereld die zich uitsluitend toelegt op het wrappen van trucks. Vanavond was de aftrap van dit bedrijf met de onthulling van de nieuwe truckpulling Volvo van team Ironman. BIGtruck was er bij!

Het wrappen van voertuigen is erg populair. Je kunt er schitterende ontwerpen in maken en een geheel eigen huisstijl op je truck laten zetten die er later heel eenvoudig weer vanaf gehaald kan worden. Vaak is zo'n wrap duidelijk zichtbaar maar bij Wrapmotion hebben ze het tot een kunst verheven. Martin van Veldhuizen en zijn team weet trucks zodanig in te pakken dat je het verschil met spuitwerk niet ziet. Opvallend daarbij is de diepe glans die de folie heeft. Soms geloof je gewoon niet dat het 'geplakt' is. Voor de deur in Kootwijkerbroek staan drie voorbeelden van volledig gewrapte trucks maar binnen wordt het toppunt van de avond onthuld, namelijk de Volvo FH16 'Ironman' truckpulling trekker.  

De Volvo is voorzien van een volledige full colour wrap met schitterende details. als je zegt dat de truck met airbrush bewerkt is geloof je het ook, maar het is echt geplakt. De basisfolie heeft zilverkleur die volledig bedrukt is. Dat zorgt voor een prachtige glans en voor fraaie details. De ogen van de 'Ironman' afbeelding spatten er gewoon vanaf. Echt een mooi staaltje werk waarmee Wrapmotion laat zien dat er heel veel mogelijk is met het wrappen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
22-01-2019
Volvo_FM_LNG_St_van_den_Brink1LR.jpg

Veertien Volvo LNG-trucks voor St van den Brink

St van den Brink uit Ermelo voegt veertien Volvo LNG-trucks toe aan de vloot. De levering komt tot stand…
Nieuws
19-06-2018
T2018_0242.jpg

Speciale jubileumversie van Volvo FH

Om de introductie van de Volvo FH in 1993 – een kwart eeuw geleden – te vieren, brengt Volvo Trucks de Volvo FH 25…
Nieuws
06-10-2020
nieuwe-volvo-fm-wesseling-logistics.jpg

Elf nieuwe Volvo trucks voor Wesseling Logistics

Wesseling Logistics & Warehousing uit Sassenheim heeft onlangs negen nieuwe Volvo’s FM aangeschaft.…