Zaterdag 20 november: PreProloog. Canceled!

Nieuws
06-11-2021 | Door Iep van der Meer

Helaas is de Preproloog afgelast, en daarmee ook onze Mail & Win actie.

Zaterdag 20 november wordt de PreProloog 2021 gehouden op Landgoed Duynenwater, ook bekend als het E3 strand bij Eersel. De PreProloog is de presentatie van alle grote Nederlandse rallyteams teams die volgend jaar aan de start verschijnen van de verschillende rally's.

Nadat het evenement vorig jaar helaas niet door kon gaan staan nu alle seinen op groen voor het grootste rallyfeest van Nederland. Dat wil zeggen, als je in het bezit bent van een geldige coronapas op je telefoon. Op de prachtige baan in de Brabantse bossen presenteren de teams zich in het paddock, en uiteraard op het strand. Daarbij komen ook teams aan de start die niet naar de Dakar, maar wel naar andere rally's gaan zoals de Africa Eco Race of de Marocco Desert Challenge. Hiermee is de PreProloog dus eigenlijk de kickoff van het rallyjaar 2022.

Aan de start verschijnen niet alleen de truckteams met hun nieuwste rallyvoertuigen, ook klassiekers zullen een rondje maken. Eén van de hoogtepunten daarbij is de DAF met twee cabines die door Team de Rooy helemaal opnieuw opgebouwd is. En natuurlijk zullen ook 4x4's, side-by side buggy's en motoren te zien zijn in Eersel. 

Kortom, een dagje wat je echt niet wilt missen want zo dicht bij de actie kom je nergens. Tickets zijn al te koop via de website, klik hier

BIGtruck en BIGtruckshopA67 zijn mediapartner van de PreProloog en daardoor kunnen we een aantal kaarten weggeven aan onze trouwe lezers door een Mail&Win actie. Vul het formulier in en maak kans op vrijkaarten voor 20 november!

Met deze actie schrijf je jezelf meteen in voor onze nieuwsbrief! Let op, bevestig wel je aanmelding via de pop-up email die je ontvangt! 

Klik hier voor deelname aan deze Mail&Win actie!

(Deelname houdt dus in dat je gegevens worden toegevoegd aan ons nieuwsbrief email bestand)

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-11-2019
pre1.jpg

Preproloog: Nu ook muziek en demo's van het leger!

Tijdens de Preproloog die op 23 november in Eersel wordt georganiseerd rijdt een record aantal deelnemers…
Nieuws
21-11-2019
IEP_1914-1400_4.jpg

Zaterdag Preproloog Eersel!

Aanstaande zaterdag is het zo ver: De eerste Preproloog op de nieuwe locatie in Eersel! De hele dag staat in het teken van…
Nieuws
14-11-2019
IEP_2023cr-1400_2.jpg

WIN Preproloog kaarten en rij mee met een DAKAR truck!

Zaterdag 23 november is de Preproloog voor de komende Dakar, de Africa Eco Rally én de Marocco Desert…