Zeven MAN trekkers voor Bentvelzen Transport

Geplaatst door

Bentvelzen Transport zeven nieuwe MAN trekkers besteld. De nieuwe trekkers worden voornamelijk ingezet in de levensmiddelendistributie naar supermarkten. De trucks zijn van het type TGS 18.360 en zijn uitgerust met een slaapcabine met hoog dak en een complete spoilerset. 

Vier trekkers zijn uitgevoerd in de bekende wit-blauwe Bentvelzen Transport huisstijl, de andere drie zijn uitgevoerd in de kleuren van DIRK Supermarkten.  De trekkers zullen vooral worden ingezet voor distributie van geconditioneerde levensmiddelen naar supermarkten. Een van de kernactiviteiten binnen Bentvelzen Transport. De keuze is op MAN gevallen vanwege de goede ervaringen met de prestaties van dit merk. De cabines zijn uitermate geschikt voor het werk. Een lage instap, een goed zicht rondom en een raam achter in de cabines. Daarnaast zijn de motorprestaties zeer goed bij een gunstig brandstofverbruik. 

De trucks zijn voorzien van camera’s rondom om schades te voorkomen, maar belangrijker nog de veiligheid van (kwetsbare) medeweggebruikers te bevorderen. Ook beschikken de voertuigen over Adaptive Cruise Control om de snelheid en volgafstand van de voertuigen optimaal te kunnen regelen. MAN’s zijn geleverd door Autobedrijf Benton BV uit Ter Aar. Dit bedrijf is al jarenlang een van de betrouwbare partners van Bentvelzen Transport. Ook het goede service niveau van Benton heeft bij gedragen aan de keuze voor deze nieuwe trekkers.