Nieuws
25-10-2018 | Door Iep van der Meer

(Advertentie) Aanstaande zondag, 28 oktober is het weer zo ver. De RTLGP Pre-Proloog op het Eurocircuit in Valkenswaard. De rallyteams die dit jaar aan de start verschijnen in zowel de Dakar als de Afrika Eco race zullen te zien zijn op het Eurocircuit. Daarnaast zijn er ook teams te bewonderen die deelnemen aan de Marocco Desert Challenge die in april gehouden wordt.

Alle grote teams presenteren zich en het is alleen al gaaf om die trucks te zien staan op het vrij toegankelijke paddock. Opvallend op de deelnemerslijst is Johan Elfrink. Na jaren van afwezigheid staat hij er weer bij, en misschien zelfs wel met zijn nieuwe Mercedes-Benz Zetros! Verder wordt er gereden en daarbij is er zelfs sprake van competitie. Vorig jaar streden Martin van den Brink en Gerard de Rooy nog om de eer voor het snelste rondje. 

Verder is er heel veel te zien bij talloze standhouders waaronder Mammoet met alle merchandise en uiteraard de BIGtruck promotiedames. 

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Voor tickets klik je hier, daarmee voorkom je dat je in de rij staat zondagochtend.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
31-10-2016
IEP_6217-1400.jpg

Wat een schitterende DAKAR Pré Proloog

Wat een prachtige dag was dat gisteren. De Dakar Pré Proloog op het Eurocircuit was druk, kende schitterend mooi…
Nieuws
03-11-2017
222D5Gio0192-1400.jpg

Jongensdroom komt uit in Valkenswaard

Tijdens de Pré Proloog van de Dakar Rally, aanstaande zondag in Valkenswaard komt een jongensdroom uit voor de winnaar…
Nieuws
27-03-2019
IEP_1914-1400_1.jpg

Mogelijk nieuwe locatie Dakar Pre Proloog

De rechtbank heeft de vergunning voor de Pre Proloog van de Dakar op het Eurocircuit in Valkenswaard vernietigd.…