Nieuws
17-02-2019 | Door Iep van der Meer

Zaterdag 16 februari stond voor Noah4All in het teken van een zonnige rit waarmee collega Harm letterlijk in het zonnetje gezet werd. Een ernstige ziekte maakte hem het rijden onmogelijk en op deze manier konden de collega's deze DAF fan een hart onder de riem steken. Het werd een schitterende en onvergetelijke rit.

Hier de tekst die door het team Noah4All werd aangeleverd, inclusief de schitterende foto's die de vrijwilligers maakten onderweg.

De rit naar morgen.

Voor vele chauffeurs is dat geen uitdaging meer, je laad de lading en je rijdt naar de bestemmingsadres in Nederland of ergens anders in Europa, je lost het uit en je laad weer terug. Je geniet van alle momenten die je onderweg meemaakt en voor chauffeurs die moeten overnachten is de route naar een vaste pleisterplaats de uitdaging van de dag, haal ik dat wel binnen mijn rijtijd?

Tja, je denkt feitelijk nog niet na over morgen, voor onze deelnemer Harm is er maar de vraag of er een toekomst is, en dat is zijn diepste angst. De bevoegdheid van het rijden in een truck is voor Harm helaas ontnomen, dat heeft zijn ziekte voor hem bepaald..maar de wens is er nog steeds en die wens gaan wij uiteraard met Noah4All verwezenlijken.

Harm is een DAF liefhebber en zou nog graag een lange stoet met DAF trucks langs zijn huis willen zien rijden, dat stond vermeld in de mail die wij van zijn vrouw mochten ontvangen.
Die stoet die kwam er, maar dan mocht Harm in één van de DAF trucks plaats nemen naast de chauffeur met een prima uitzicht op de begeleidende voertuigen, inderdaad allemaal DAF’s op onze konvooi leider na.

De rit ging via Kaatsheuvel naar Tilburg en zakte zo af naar ‘s-Hertogenbosch met als eindbestemming chauffeurscafé Treurenburg. De bonte DAF stoet kreeg ook onderweg veel aandacht en respect, en dat is ook wat wij Harm en zijn familie willen meegeven met deze rit.
Koffie, ‘n broodje en een kop soep zijn de ingrediënten die een Noah4All wens goed doen en daar hadden wij nu juist een goede uitbater voor gevonden.

Aangekomen bij de Treurenburg stond het ontvangstcomité klaar om Harm en zijn vrouw binnen te halen. Met een grijns op zijn gezicht stapte hij uit de DAF cabine, dit was wel een hele bijzondere DAF rit, liet hij weten. Verspui Trucks had nog een verrassing meegegeven aan één van de DAF chauffeurs, een mooie jas van het Eindhovens merk. Die werd uiteraard aan Harm overhandigd en daar sloten wij deze Noah4All dag geheel in Brabantse stijl mee af.

Wij danken in het bijzonder de chauffeurs die hebben meegereden met deze bijzondere wens, jullie beschikken over een groot sociaal hart. Het personeel en Joop en Erna van het Chauffeurs Café Treurenburg, Verspui Trucks en iedereen die aan deze wens heeft meegewerkt.

Het doorbreken van een isolement veroorzaakt door een terminale ziekte kunnen wij bij Noah4All realiseren, maar daar hebben wij wel de hulp van jullie bij nodig.
Is er iemand in jou omgeving met een terminale ziekte die een sterke band heeft met de transportsector en die je eens wilt verrassen? Neem dan contact op met ons, info@noah4all.nl of bel anders 06 11204851 en wij pakken het samen met jullie op.

Team Noah4All.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
26-04-2020
Niels_16-1400.jpg

Noah4All: Mooie afscheidsrit voor Aad van Velzen

Dat het chauffeurs wereldje eigenlijk één grote familie is hebben we gisteren weer even kunnen aanschouwen.…
Nieuws
21-08-2021
IEP_1941-1400.jpg

Noah4All verrast Ruud Depenbrock

Ruud Depenbrock reed jarenlang voor Teuben maar door zijn slechte gezondheid moest hij negen jaar geleden het stuur al…
Nieuws
21-03-2022
Johan.jpg

Noah4All voor Johan Veenhof

De Noah4All Wens van Johan lag al een tijdje op de plank, maar een epidemie zorgde ervoor dat de wens keer op keer moest worden…