Zuinige Scania R450 voor A. van Rijswijk Leidschendam

Geplaatst door

 

Al jarenlang is Van Rijswijk een begrip in de Haagse regio en daarbuiten. Het in Leidschendam gevestigde bedrijf startte met de werkzaamheden in de jaren 60 van de vorige eeuw. De opa van Bart Negenman, A,van Rijswijk legde met zijn broers een fundatie van een bedrijf waar Bart in januari het stokje als 3e generatie van overnam.

 

Dat viel samen met een ‘nieuwe’ Scania, deze R450 is jong gebruikt gekocht en in de huisstijl gespoten die sinds een aantal jaren is ingevoerd. Van Rijswijk houd zich bezig met het vervoer van pallets,oude metalen en potgrond. Om deze reden is de Scania R450 uitgevoerd met een hulpas die onopvallend is weggewerkt achter de side skirts. Verder staat de Scania op Alcoa wielen om het eigen gewicht omlaag te brengen. Bart heeft ook nog een onderlip onder de bumper laten monteren zodat de Scania lekker smoelt. Bart zegt: “Aan het begin moest ik erg wennen aan het nieuwe model maar zoals die nu in onze kleuren staat ben ik er erg blij mee en vind ik het een hele mooie auto geworden”.

 

Bart was blij verrast dat onze fotograaf Niels van Duijvenboden op de dam stond om foto`s te komen maken dit was als verrassing geregeld door goede vriend Yussel Harland. En wij zetten onze lezers graag in het zonnetje! Bart namens BIGtruck.nl succes met het voortzetten van deze onderneming en je nieuwe Scania!