Iep van der Meer
M.: +31 (0)6 511 876 51

Iep van der Meer

Iep van der Meer (1963) was voorbestemd om internationaal chauffeur te worden, maar zijn carriere nam een ander pad. Na twee en een half jaar als chauffeur gewerkt te hebben, maakte hij verschillende carrieremoves die uiteindelijk leidden tot een bestaan als ‘full-time free-lancer’ in de bedrijfswagenjournalistiek.

Meer dan 25 jaar werkt Iep voor verschillende chauffeurs- en vakbladen in binnen- en buitenland. Iep maakt in Europa deel uit van de groep specialisten die de bij de industrie zeer gerespecteerde duizend punten test uitvoert. Hierdoor beschikt hij over een internationaal netwerk van collega’s.

In Nederland werkt hij ondermeer voor diverse bladen en websites waaronder trailertotaal.nl, iepieleaks.nl en nu dus ook voor TransportenMilieu.nl. Iep is een praktijkman met ‘diesel in het bloed’ die zijn focus in verhalen legt op zowel de ondernemer als de vrachtwagenchauffeur. Naast het schrijven van verhalen en het testen van de meest uiteenlopende bedrijfsvoertuigen, is Iep tevens fotograaf.