Niels van Duijvenboden

Niels van Duijvenboden

Niels van duijvenboden (1983) is niet alleen een liefhebber van vrachtwagens, hij is ook chauffeur. Voor BIGtruck maakt hij met regelmaat prachtige reportages.

Vrachtwagens en zo'n beetje alles wat daar bij hoort loopt als een rode draad door het leven van Niels. Al vroeg stond het vast dat hij chauffeur zou worden. En dat doet hij vandaag de dag dan ook met veel plezier. Begonnen met rijden op het buitenland rijdt hij nu al weer tien jaar binnenland. Af en toe schuwt Niels een ritje over de grenzen echter ook niet.

Naast het rijden wordt de vrije tijd gevuld met fotografie. Al sinds zijn 15e is Niels gewapend met een fototoestel. Ooit begon hij een Scania V8 website die al snel uitgroeide tot een begrip in de chauffeurswereld. Inmiddels is hij al weer een paar jaar actief voor BIGtruck online magazine, en dan ook met verhalen.

Niels heeft in de afgelopen jaren een groot aantal contacten opgebouwd in de chauffeurswereld en bij de verschillende bedrijven. Hij is een graag geziene gast op truckshows en allerlei andere evenementen, en dat allemaal om maar met de mooiste foto's en de beste verhalen thuis te komen voor BIGtruck!

Je kunt Niels van Duijvenboden bereiken via +31(0)6534 402 89 of met een mailtje naar niels@transwebgroup.com