Save the date BIGtruck Trophy: 9 &10 Juni 2018, be there!

Naar aanleiding van ons eerste en bijzonder succesvolle BIGtruck event in 2017 organiseert BIGtruck in 2018 opnieuw een grote truckshow. Onder de naam BIGtruck Trophy zullen de mooiste trucks uit binnen- en buitenland strijden om de eer.


Op recreatieterrein Prinsenmeer, gelegen langs de A67 bij Asten zullen show en special paint trucks te zien zijn uit binnen- en buitenland, maar ook is er plaats voor Amerikanen en oldtimers. De nieuwe locatie biedt meer ruimte voor een grotere opzet dan vorig jaar, maar deelnemers worden uitsluitend toegelaten na een uitnodiging. Dat betekent dat je jezelf kunt inschrijven, maar pas als je van ons bericht krijgt mag je komen met je losse trekker of bakwagen. Op die manier houden we het aanbod zo gevarieerd mogelijk en kunnen we een show maken die voor iedereen leuk is!

Naast de truckshow is er een braderie met diverse stands, is er een horecaplein en is er een muziekavond onder de naam ‘Hollands Glorie.’ Voor dat muziekprogramma moet je kaartjes kopen of bestellen, maar verder is het hele evenement net zo gratis als BIGtruck online magazine zelf. Ons doel van zo’n evenement is namelijk het bouwen van een mooi feest voor onze trouwe lezers, en niet het spekken van de kas van de aandeelhouders!

» Wil jij ook van de partij zijn met je truck meld je dan hier aan!

Kaarten voor de Hollands Glorie Muziekavond met onder meer Dries Roelvink, Jannes en de Gebroeders Ko bestel je HIER!

Hou BIGtruck en de BIGtruck Facebook in de gaten.

 

foto van BIGtruck online magazine.


Inschrijven voor BIGtruck Trophy 2018