Podcast
03-07-2023 | Door Iep van der Meer

In deze BIGtruck Podcast praten Wim Brons en Iep van der Meer je bij over het nieuws uit de wereld van het transport, maar ook over het nieuwe BIGtruck online magazine nummer 7!

Verder een interview met Johan Akkerman, Test Truck Officer van Scania. Tijdens onze BIGtruck Roadtest legt Johan van alles uit over de 560R, maar ook over zijn werk. Ook praten we uitgebreid over Noah4All met Frank Bakker. Hij vertelt over de stichting en het prachtige werk dat ze verrichten voor zieke collega’s door ze nog één keer een onvergetelijke dag te laten beleven.

BIGtruck jubileum actie met DAF Trucks!

Daarnaast bespreken we de nieuwste BIGtruck Jubileum actie die we samen met DAF Trucks hebben georganiseerd. Ontwerp je eigen cabine interieur in een XG+ en maak kans op een fabrieksbezoek en een ontmoeting met DAF Design Director designer Bart van Lotringen.

Kortom, weer een interessante BIGtruck Podcast! Wij maken al tien jaar met veel plezier BIGtruck online magazine en al vijf jaar de BIGtruck Podcast. Daarmee is het de oudste en grootste transport podcast in Nederland!

BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.