Podcast vanuit Pesse: Flipperen en elektrische Volvo truck

Podcast
22-12-2022 | Door Iep van der Meer

Deze keer in de BIGtruck Podcast een speciale aflevering vanuit het restaurant bij Green Planet in Pesse in kerstsfeer. We beginnen met een rondje om de Volvo FL waarmee Jan Schouten naar Pesse kwam. Verder tegen het einde van deze episode een introductie van de flippercompetitie in het BIGtruck café op het terrein van Green Planet. En daartussenin: met Iep van der Meer, Tim de Jong en presentator Wim Brons aan de ronde tafel in het restaurant. Speciale gasten zijn Jan Schouten van Volvo Trucks en Edward Doorten van Green Planet. Met hun praten we over elektrisch rijden, nieuwe brandstoffen, ontwikkelingen in het transport, enzovoort. 

Win 250 Euro met de Flippercompetitie

Met de flippercompetitie in het BIGtruck Café kun je maar liefst 250 Euro winnen. Samen met Green Planet Pesse loven we deze  prijs maar liefst vier keer uit in 2023, maar daarnaast zijn er BIGtruck Goodybags en andere geldprijzen te verdienen!

Stay tuned, handen aan het stuur! Maar als je toch even stilstaat pak je deze aflevering ook mee als video op Spotify of YouTube als je wilt. Fijne Kerstweken!