114 Arocs trucks op één foto!

Nieuws
11-02-2019 | Door Iep van der Meer

Afgelopen vrijdag en zaterdag werd in Veghel het Arocs Event gehouden. Veldhuizen Wagenbouw zetten in samenwerking met de verschillende Mercedes-Benz bedrijfswagendealers een prachtig evenement neer waarbij iedereen naar hartelust kon kennismaken en rijden met de verschillende trucks.

Met de verschillende aanpassingen die Veldhuizen Wagenbouw aanbiedt heeft Mercedes-Benz een veelzijdig leveringsprogramma in huis. Speciaal voor de Nederlandse markt zijn er diverse uitvoeringen ontwikkeld waarmee het maximale laadvermogen mogelijk is. Maar Veldhuizen gaat verder, want met de nieuwe vijf- assige zwaartransport trekker van Van Wiggen bijvoorbeeld, wordt nu ook het zwaartransport segment bediend. Nieuw is dat C-E-Rent, het verhuurbedrijf van Veldhuizen, nu ook een 250 tons Actros 8x4 SLT trekker in het wagenpark heeft. 

Het hoogtepunt van de dag was het maken van een groepsfoto met meer dan honderd Nederlandse Arocs trucks. Het had nog heel wat voeten in de aarde, of liever gezegd banden in de blubber voor het zover was, maar uiteindelijk werd het een hele nette opstelling. In totaal zijn het er maar liefst 114 bij elkaar!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
24-08-2017
Vijfasser_heidenLR.jpg

Twee Mercedes Arocs 10x4 kippers voor Van der Heiden

Gebr. Van der Heiden uit Eemnes nam onlangs twee nieuwe Arocs 4745LK 10x4/6 trucks in gebruik. Mercedes-Benz…
Nieuws
06-09-2017
Moerkerken_1-1400.jpg

Arocs met HAD voor C.P. Moerkerken

C.P. Moerkerken Transport in Barendrecht heeft een Mercedes-Benz Arocs 2842 6x2 met een HAD vooras in bedrijf genomen.…
Nieuws
04-02-2020
DSC01382-BorderMaker.jpg

Een hele speciale Mercedes-Benz Arocs

Bij BIGtruck zijn we natuurlijk gek op alles wat wielen heeft, groot of klein en geschikt om iets er mee te kunnen…