18 Iveco S-Way trekkers voor Bos Logistics

Nieuws
19-10-2023 | Door Iep van der Meer

In de maanden juni, juli en augustus zijn in totaal achttien fonkelnieuwe Iveco S-Way trekkers het terrein van Bos Logistics op Schiphol Zuid-Oost op komen rijden. Deze internationaal uitgevoerde Iveco trucks, voorzien van alle beschikbare technische features, houden het wagenpark van Bos Logistics up to date, zodat het bedrijf kan blijven innoveren. De trucks worden specifiek ingezet voor de luchtvracht en dat is niet zonder reden.

De nieuwe Iveco's beschikken over het benodigde ADR-pakket, waardoor Bos Logistics veilig en gegarandeerd gevaarlijke stoffen kan vervoeren. Met geavanceerde technologieën, zoals DAS en DSE, aangevuld met een airconditioning systeem, stand airco, stand kachel, lederen stuurwiel, brandstof besparende dynamo, compressor en stuurpomp, valt er voor de chauffeur niets te wensen over. De Iveco S-Way trekkers zijn daarnaast geschikt voor het gebruik van HVO100, een biodiesel dat uit gerecyclede plantaardige oliën is geproduceerd.

Bos Logistics

Bos Logistics is een echt familiebedrijf en timmert sinds de jaren zestig aan de weg. In drie generaties is het bedrijf uitgegroeid tot een first class dienstverlener in voor- en natransport en op- en overslag voor zowel lucht- als zeevracht. Het bedrijf heeft meerdere werklocaties, waaronder de luchtvrachtlocaties Schiphol en Brussels Airport. Op deze locaties heeft het bedrijf het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt, waardoor de behoefte aan meer eenheid ontstond. De Iveco trucks worden nu specifiek op de locatie Schiphol ingezet. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-06-2020
Afbeelding_persbericht_Nouwens_Transport1_1.jpeg

Iveco S-way voor Nouwens Transport Breda

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van de vloot met twee stuks Iveco S-WAY trekkers. De eerste…
Nieuws
23-01-2023
Remie Transport (3)

Twee Iveco S-Way trekkers voor Remie Transport

Remie Transport heeft twee nieuwe Iveco S-Way trekkers in gebruik genomen. De ADR gekeurde trekkers zijn…
Nieuws
09-03-2023
Sveistrup Iveco (6)

Iveco S-Way Nordic Style

Het Deense Sveistrup Transport & Spedition heeft een opvallende Iveco S-Way op de weg gezet. De drie- assige 570 pk sterke…