Actros L 1851 GigaSpace voor Revi

Nieuws
18-07-2023 | Door Iep van der Meer

Mercedes-Benz Maasdijk heeft een Actros L 1851 LS GigaSpace geleverd aan Revi Speciaal Transport. De knalgele truck zal met name gaan rijden tussen Nederland en Spanje. Om die reden is de trekker uitgerust met de grootste cabine (GigaSpace), een lange wielbasis en voorzien van zo’n beetje alle opties, waaronder een met leder bekleed interieur, luchtvering rondom en full LED koplampen. René Vis, directeur van het Malaga gevestigde Revi Speciaal Transport: “Tijdens de lange ritten wil ik dat het onze chauffeurs aan niets tekort komt.”

“Onze chauffeurs, allemaal Nederlanders, zijn vaak de hele week van huis. Ze rijden op elke werkdag en, als het werk dat verlangt, soms zelfs in het weekend lange afstanden. Met een luxe uitgeruste truck met riante afmetingen probeer ik ze een zo comfortabel mogelijk tweede thuis te bieden”, vertelt directeur René Vis, vanuit het hoofdkantoor in het Zuid-Spaanse Malaga. De nieuwe Actros is onder andere uitgerust met het grootst leverbare bed met luxe topper, magnetron en koffiezetapparaat. Vis: “Investeren in goed materieel werkt twee kanten op. Aan de ene kant heb je namelijk een ontspannen, frisse chauffeur die voor je rijdt en tegelijkertijd geef je daarmee een scherp en betrouwbaar visitekaartje af aan de klant. En in ons geval zijn dat hoofdzakelijk particulieren.”

Herkenbaarheid

De nieuwste aanwinst van het wagenpark van Revi Speciaal Transport is een indrukwekkende verschijning. “Hij is uitgevoerd in onze huiskleur geel, net als de vier andere trucks. Daarbij hebben we gekozen voor een afwerking met blanke lak, een lichtbak, flitsers in de grille en Alcoa-velgen. Hij heeft luchtvering rondom en full LED-koplampen. Voor de rest hebben we hem heel strak gehouden. Niet teveel rommel: gewoon representatief en stijlvol. Dat past bij ons bedrijf en geeft herkenbaarheid voor onze klanten. We houden al onze auto’s overigens ook altijd netjes schoon. Je kunt rekenen op een glimmende, keurige truck. Precies zoals onze klanten – veelal Nederlanders met een tweede huis in Spanje – dat graag zien. De truck is samengesteld in samenspraak met Marcel Luijendijk van de Mercedes-Benz-dealer in Maasdijk. Hij snapt heel goed wat wij – en onze klanten – mooi vinden. We krijgen er maar wat vaak complimenten over!”

Elk jaar 200.000 kilometer

Jan Kromhout (61) is de chauffeur van Revi Speciaal Transport die vast op deze Actros rijdt. Deze chauffeur met 4 decennia ervaring is erg blij met ‘zijn’ nieuwe: “Ik heb een jaar of 15 geleden ook een tijd met een Mercedes-Benz Actros gereden. Je kunt wel zien dat het merk zich enorm ontwikkeld heeft in de afgelopen jaren. De zit, het rijgedrag, het sturen: het voelt allemaal meer dan prima aan. Ook de soepele, automatische versnellingsbak geeft comfort. Daarover gesproken: het ruime bed met luxe topper: ik vind het gigantisch fijn. Aan het volledig digitale dashboard moest ik eerlijk gezegd wel even aan wennen, maar dat was zo voorbij: ik had het systeem in een mum van tijd door. Nu werkt het juist snel en intuïtief. Daarbij is het ook qua voorzieningen een fijne wagen om mee onderweg te zijn. Ik rijd per jaar zo’n 200.000 kilometer en ben vaker onderweg dan dat ik thuis. Hier ben ik dus zeer content mee.”

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
11-09-2023
Zetros 6x6 truck

100 Mercedes-Benz Zetros trucks voor Oekraïne

De Duitse regering heeft met een financieel steun initiatief de levering mogelijk gemaakt voor een order…
Nieuws
20-07-2023
Actros L Angry Bee (1)

Actros L 'Angry Bee' van Veenstra Meppel

Cornelis Veenstra uit Meppel heeft stevig uitgepakt met zijn nieuwe trekker. De eigenrijder begon in 2006 voor…
Nieuws
12-09-2023
Remmits (5)

Mercedes-Benz 10x4 Quadro voor Remmits

Remmits GWW uit Wijchen heeft een nieuwe Arocs 10x4 Quadro in gebruik genomen. De compact gebouwde Mercedes-Benz…