Nieuws
17-09-2016 | Door Iep van der Meer

De vierde Truckshow Appelscha was een prachtig evenement. Een ongekend aantal buitenlandse showtrucks wist de weg te vinden naar het Friese dorpje en het evenement een internationaal karakter!

De organisatie heeft het hele jaar door allerlei truckshows afgelopen in Nederland en Duitsland en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Veel speciale showtrucks waren nog niet eerder in Nederland te zien en dat geeft Truckshow Appelscha een bijzondere status. Heel mooi was ook de presentatie van de nieuwe Scania, de S500 Highline. Scania dealer Rinsma had de de handen vol aan de rondleidingen rond- en door de nieuwe truck. De hele dag stonden er mensen te wachten achter de afzetkoorden om een blik in de cabine te mogen werpen. 

Verder zagen we in Appelscha heel veel werkauto's, oldtimers, showtrucks en vooral ontzettend veel bezoekers die het erg naar de zin hadden. In de komende BIGtruck komen we uitvoerig terug op dit mooie evenement maar hier alvast een voorproefje!

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-08-2017
Appelscha-2.jpg

Warmlopen voor Truckshow Appelscha 2017!

Het is aftellen naar Truckshow Appelscha. Nog een kleine drie opweken en het is weer zo ver. Truckshow Appelscha…
Nieuws
01-08-2016
Appelscha3.jpg

Truckshow Appelscha: Vol = Vol!

Truckshow Appelscha zit voor de komende editie ramvol. Met ruim 475 showtrucks uit heel Europa belooft de 2016 editie spraakmakend…
Nieuws
14-09-2016
Scaniatekno.JPG

Scania S500 naar Truckshow Appelscha!

Komend weekend staat Truckshow Appelscha op de kalender. Met meer deelnemers dan ooit en de regelrechte primeur met…