Baatje Grondverzet vervangt Stralissen door Iveco X-Way’s

Nieuws
26-10-2023 | Door Maarten van der Westen

In 2015 kocht Baatje Grondverzet uit Monster drie gebruikte Iveco Stralis oprijwagens. Acht jaar later zijn deze oude beestjes vervangen door drie nieuwe Iveco X-Way’s.

Het bedrijf uit Monster, dat zijn oorsprong heeft in 1965, is werkzaam voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, aannemers, kwekerijen en zelfs particulieren. Eigenlijk nemen ze elke klus aan. Met drie vrachtwagens vervoert het bedrijf allerhande machines. Het maakt hierbij niet uit of het graafmachines, rupsdumpers of tractoren zijn.

De drie oude Iveco oprijwagens, die ooit tweedehands werden aangeschaft, waren aan vervanging toe. Vanwege de goede ervaringen met de ijzersterke Stralissen kwam men wederom bij Iveco uit. De nieuwe X-Way’s voldoen aan alle eisen. Zo mogen ze tot 2030 nog alle stadscentra in, iets dat voor Baatje Grondverzet van groot belang is.

De oprijbakken van de oude vrachtwagens zijn door carrosseriebedrijf Westland helemaal opgeknapt en pronken nu als nieuw op de nieuwe Iveco’s. Zo kan directeur Joost Baatje en zijn personeel weer lekker aan de gang met de nieuwe ‘barre’ vrachtwagens.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-02-2018
Tontrans_1_LR.jpg

Twee Iveco's Stralis 480 voor TonTrans

Logistiek dienstverlener Tontrans uit Best heeft recent twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in de vaart genomen.…
Nieuws
10-05-2019
Aluned_BV.jpg

Complete Iveco Stralis voor Aluned

Aluned BV uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Stralis AS440S42T/P in gebruik genomen. Deze 4x2 trekker is uitgerust met…
Nieuws
23-05-2017
Iveco500-RutteLR.jpg

Iveco Trakker met 500 pk voor Rutte

Onlangs heeft Rutte Groep uit Amsterdam een imposante nieuwe trekker in bedrijf genomen: Een Iveco Trakker 6x4 met…