Badraaf #Maatje.. naar Kivits Drunen

Nieuws
07-02-2024 | Door Iep van der Meer

Jorn van Hooft, alias Badraaf #Maatjee.. heeft de overstap gemaakt naar Kivits Drunen. De succesvolle influencer is vooral bekend van TikTok, waar hij ruim 90.000 volgers heeft.

Vorig jaar maakte BIGtruck nog een reportage met Badraaf, die toen op een LZV combinatie reed voor Zandbergen Transport. Jorn werkte tien jaar voor Zandbergen met veel plezier, maar hij koos voor Kivits Drunen omdat hij meer ruimte wil voor zijn social media kanalen. Bij Kivits zagen ze meteen de voordelen daarvan, want Jorn laat op social media zien hoe leuk het werk is. Badraaf #Maatjee.. is altijd positief en met een knipoog en dat is precies wat Kivits Drunen wil uitstralen.

Hij is dan ook niet aangenomen als chauffeur, maar als Social Media/ Marketing/ Content Creater. Uiteraard wel gewoon achter het stuur van een truck, want dat is wat hij het leukste vindt. Het zal wel even wennen zijn voor iedereen, want toen wij met hem mee reden knipperde zo ongeveer elke derde truck die we tegen kwamen naar de Zandbergen Mercedes. Een vaste auto heeft Jorn nog niet bij Kivits Drunen maar wie weet wat er nog komt. Stay tuned!

In het filmpje zie je Jorn tijdens zijn eerste avonturen met een B-Double combinatie van Kivits. Dat is wel even weer wat anders dan een motorwagen met dolly en trailer, maar met de hulp van Kivits collega en tevens TikTokker Tiktokjelmer komt het helemaal goed!

Badraaf Kivits2

Badraaf #Maatjee.. naar Kivits drunen