BIGtruck Event wordt BIGtruck Trophy in juni in Asten!

Nieuws
15-12-2017 | Door Tim de Jong

Naar aanleiding van ons eerste en bijzonder succesvolle BIGtruck event in 2017 organiseert BIGtruck in 2018 opnieuw een grote truckshow. Onder de naam BIGtruck Trophy zullen de mooiste trucks uit binnen- en buitenland strijden om de eer.

Op recreatieterrein Prinsenmeer, gelegen langs de A67 bij Asten zullen show en special paint trucks te zien zijn uit binnen- en buitenland, maar ook is er plaats voor Amerikanen en oldtimers. De nieuwe locatie biedt meer ruimte voor een grotere opzet dan vorig jaar, maar deelnemers worden uitsluitend toegelaten na een uitnodiging. Dat betekent dat je jezelf kunt inschrijven, maar pas als je van ons bericht krijgt mag je komen met je losse trekker of bakwagen. Op die manier houden we het aanbod zo gevarieerd mogelijk en kunnen we een show maken die voor iedereen leuk is!

Naast de truckshow is er een braderie met diverse stands, is er een horecaplein en is er een muziekavond onder de naam ‘Hollands Glorie.’ Voor dat muziekprogramma moet je kaartjes kopen of bestellen, maar verder is het hele evenement net zo gratis als BIGtruck online magazine zelf. Ons doel van zo’n evenement is namelijk het bouwen van een mooi feest voor onze trouwe lezers, en niet het spekken van de kas van de aandeelhouders!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-05-2017
Niels-8.JPG

De uitrijfoto's van het WSI event!

Tijdens het WSI XXL Event fotografeerde Niels van Duijvenboden alle trucks bij het wegrijden. Hier zie je ze allemaal…
Nieuws
28-03-2018
Collagemaart-1400.jpg

Internationale trucks naar BIGtruck Trophy 2018

De BIGtruck Trophy die op 9 en 10 juni aanstaande gehouden wordt heeft een aantal klinkende namen binnen…
Nieuws
06-05-2017
A8-1400.jpg

WSI XXL Event druk bezocht

Zaterdag 6 mei was de dag van het WSI XXL Event 2017. Op het terrein van Tholu B.V. in Ede verzamelden de mooiste trucks van…