BIGtruck wordt ook wel eens aangehouden

Nieuws
04-11-2019 | Door Tim de Jong

Vorige maand was BIGtruck onderweg met een Volvo FH met XXL-cabine. We hadden de combinatie opgehaald in de haven van Göteborg, niet ver van de Volvo-fabriek. Op het fabrieksterrein zelf kwamen we niet, wie weet waren daar redenen voor, als je de spionagefoto’s van de laatste tijd zo ziet.

Hoe dan ook, we gingen de Stena-veerboot op en waren de volgende dag in Kiel. Net buiten Kiel werden we al aangehouden door de BAG. Maar je hebt aanhoudingen en aanhoudingen. Deze meneer zei breed lachend dat hij diep onder de indruk was van de combinatie, zo’n mooie nieuwe demo, rechtsreeks afkomstig van de fabriek!

Hij vergat dus om ons te vragen naar de kwitantie van de maut, want de truck had geen maut-kastje. Uiteraard was het bedrag keurig voldaan. Na een gezellig praatje wenste hij ons een goeie reis. Hoe de reis verder verliep lees je " target="_blank" rel="noopener noreferrer">hier. En bekijk ook het filmpje!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
06-05-2019
Volvo-XXL-cab-1.png

Volvo komt met XXL-versie van FH-cabine

Volvo Trucks komt met een langere 'supersize' versie van de FH-cabine, de XXL. Af fabriek is dat de cabine 25 cm…
Nieuws
13-06-2019
Volvo_XXL1.jpg

Nieuwe beelden van Volvo FH XXL cabine

Collega Iep is in Göteborg om kennis te maken met de Volvo I-Save, de Volvo FH met een aandrijflijn met turbocompound.…
Nieuws
30-05-2017
FHlang2.jpg

Hoe dan ook, de wind waait!

Engelse teksten blijven lastig voor wie een andere moedertaal heeft. Daar weet ik alles van, want ook op Iepieleaks gaat het…