Boze Belgen leggen de boel plat

Nieuws
04-04-2016 | Door Iep van der Meer

Nederlandse chauffeurs wordt aangeraden om België te mijden voor zover mogelijk. Nieuwe blokkades dreigen de boel nog meer in het honderd te jagen dan dat dit nu al het geval is.

De VID waarschuwt chauffeurs omdat de Belgen nu dreigen om alle grenzen dicht te gooien. Vanaf vanavond 22.00 uur zouden ze heel België willen afgrendelen voor vrachtverkeer. Tegen het einde van de middag waren er al twaalf belangrijke doorgaande routes geblokkeerd. Vooral de blokkade van de E411 tussen Brussel en Luxemburg en die rond Doornik van de E42/E403 zorgen al voor grote problemen.

In Nederland loopt het in de grensstreek ook vast. Zo staat de A67 tussen Eindhoven en Turnhout al sinds vrijdag helemaal vast. De Belgische chauffeurs voeren actie tegen de ingevoerde kilometerheffing en de bijzonder gebrekkige wijze waarop dat gebeurt.

Voor de actuele situatie in België zou deze link een beeld kunnen geven. Als we er nu kijken lijkt het mee te vallen maar de rode 'ballonnetjes' geven aan waar de blokkade's staan op dit moment. Nogmaals, als de site zo actueel is als hij zegt dat hij is.. ">Klik hier!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-03-2023
Franse stakingen

Opnieuw blokkades in Frankrijk

Frankrijk is opnieuw het toneel van stakingen en blokkades. Calais, de Eurotunnel en diverse bedrijven worden geblokkeerd…
Nieuws
20-11-2017
catalan-1400.jpg

Fransen gaan morgen staken en blokkeren

Volgens Evofenedex hebben de Franse vakbonden voor morgen, 21 november acties aangekondigd. Alle bonden doen mee…
Nieuws
25-09-2017
Franse_snelwegLR.jpg

Franse chauffeurs blokkeren wegen op 40 plaatsen

Op zeker 40 locaties blokkeren Franse vrachtwagenchauffeurs wegen in hun land. Daarmee uiten ze hun onvrede…
BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.