Britse Convoy truckshows op de agenda!

Nieuws
10-03-2021 | Door Iep van der Meer

In Nederland is er nog geen zicht op grote truckshows en evenementen maar de Britten gaan weer los. De drie 'Convoy' shows staan in de agenda, de eerste al in het weekend van 15 en 16 mei aanstaande!

Het eerste evenement vindt plaats op het Pembrey Circuit in het West Wales. De Convoy truckshows zijn een combinatie van truckracing en showtrucks, stands met truck- gerelateerde producten en entertainment. De tweede show op de Britse agenda is op Thruxton Park op 3 en 4 juli. De grootste show, Convoy in the Park op Donnington Park wordt gehouden op 21 en 22 augustus. 

Het is natuurlijk fantastisch dat er weer iets gebeurd op dit gebied, want in Nederland ligt alles nog volledig stil op dit moment. Kennelijk is de Britse versie van het virus overgewaaid. Laten we hopen dat dit een voorbode is van iets wat toch nog op een truckshow agenda gaat lijken dit jaar. 

Op de website van Convoy Truckevents wordt vreemd genoeg met geen woord gesproken over Covid-19 maatregelen. Vorig jaar nog werden de laatste twee shows afgelast om die reden. Het enige wat we vinden op de " target="_blank" rel="noopener noreferrer">website is het advies om thuis te blijven als je besmet bent. 

Of het dit jaar mogelijk is om als buitenlander of bezoeker deel te nemen is onduidelijk en daarbij zal veel afhangen van het inreis beleid van het VK. " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Klik hier voor meer informatie!

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
13-09-2016
Elmia45.jpg

Terugblik op Elmia en Nordic Trophy

Vorige maand reisde het voltallige BIGtruck team af naar Zweden voor de Elmia Truckshow en de Nordic Trophy. In BIGtruck…
Nieuws
28-04-2017
WSI20172.jpg

Zaterdag 6 mei WSI XXL Event

Volgende week zaterdag is het al zo ver, het WSI XXL Event! Een enorm aantal show- en fraaie werktrucks zullen zaterdag 6…
Nieuws
01-08-2016
Appelscha3.jpg

Truckshow Appelscha: Vol = Vol!

Truckshow Appelscha zit voor de komende editie ramvol. Met ruim 475 showtrucks uit heel Europa belooft de 2016 editie spraakmakend…