50 Chauffeurs uit Westerhaar bij elkaar!

Nieuws
22-09-2023 | Door Iep van der Meer

In de provincie Overijssel bevindt zich de gemeente Twenterand. In 2001 fuseerden de gemeenten Den Ham en Vriezenveen samen tot de nieuwe gemeente Vriezenveen, ruim een jaar later wijzigde deze gemeente haar naam in Twenterand. Onder deze gemeente valt ook het kleine dorp Westerhaar. 

Afgelopen zaterdag kwamen zo’n 50 bij elkaar voor een gezellige dag, uiteraard met hun vrachtwagens. Initiatiefnemer van dit evenement is Jan Bove. Hij is fanatiek truckspotter en liep al lange tijd met het idee om een groepsfoto van alle chauffeurs te maken. In een hun gezamenlijke groepsapp werden al langere tijd wilde plannen gesmeed om dit eens te organiseren. En eigenlijk is het als een grap ontstaan.

Zo stonden dus alle 50 chauffeurs op een grasveldje in het dorpje Westerhaar. In de weken van het te organiseren evenement liep het op het eind storm met aanmeldingen en was het maar de vraag of dit allemaal op de locatie ging passen. Het samenhorigheidsgevoel is groot onder de dorpelingen dus iedereen die zich had aangemeld was ook aanwezig. De groepsfoto met alle chauffeurs kon worden gemaakt. Iedereen vond het een gezellige dag en het ziet ernaar uit dat dit volgend jaar een vervolg gaat krijgen.  

Foto`s ; Jan Bove ,Informatie Nathaly Bol