Convoi-UTS neemt mede verhuizer Deudekom over

Nieuws
17-04-2024 | Door Maarten van der Westen

De overnames slaan ook de verhuisbranche niet over: logistiek dienstverlener Deudekom uit Amsterdam wordt overgenomen door Convoi-UTS, onderdeel van Convoi Group. Beide bedrijven zijn actief in projectverhuizingen en industriële projecten.

Deudekom is een familiebedrijf met een rijke historie. Er kon echter geen opvolger worden gevonden. Eigenaar Jan van Deudekom is dan ook blij met de overname voor Convoi-UTS. “Voor mij heeft de continuïteit van het bedrijf altijd op nummer één gestaan. Het bedrijf bestaat inmiddels 150 jaar; ik ben de vijfde generatie die er aan het roer staat. Aangezien zich binnen de familie geen bedrijfsopvolger meer aandiende, is het tijd voor een nieuwe stap. Ik ben ervan overtuigd dat onze bedrijfsfilosofie en de toekomst van onze zeer betrokken medewerkers bij Convoi is gewaarborgd.”

Met de overname verkrijgt Convoi-UTS een sterke positie in Amsterdam. “Deudekom is een koploper in Amsterdam met een indrukwekkend klantenbestand”, zegt Jean Spronken, managing director bij Convoi-UTS. “Vorig jaar nam Convoi al meerdere UTS bedrijven over; nu deze activiteiten worden samengevoegd kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Met de overname van Deudekom verwelkomen we ook nog eens een sterke groep professionele medewerkers met veel ervaring in de lokale markt. Het zal niemand verbazen dat Convoi de ambitie heeft om de beste en meest toonaangevende projectverhuizer in de regio Amsterdam te worden.”

Beide bedrijven zetten al vol in op transport met elektrische voertuigen, iets wat vanaf 2025 verplicht is. Deudekom beschikt bovendien over een logistieke hub aan de rand van de stad, waar leveringen gebundeld worden. Na de overname is Convoi-UTS koploper op het gebied van zero emissie logistieke en verhuisdiensten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-11-2016
Net2.jpg

Vierpersoons Scania voor Van 't Net Verhuizingen

Bij Van 't Net verhuizingen in Soest hebben ze een nieuwe Scania R410 in gebruik genomen met vier goedgekeurde…
Nieuws
20-05-2021
Amsterdam_kalverstraat_LR.jpg

Geen zware trucks meer in Amsterdamse binnenstad

Vrachtwagens die zwaarder zijn dan 30 ton krijgen vanaf 1 oktober aanstaande geen ontheffing meer om door…
Nieuws
31-08-2017
ToyotaProAceTruck.jpg

Toyota primeur voor MobiliteitsRAI

(Advertorial) Tijdens de MobiliteitsRAI die op 19, 20 en 21 oktober in Amsterdam georganiseerd wordt presenteert Toyota…