Cornelissen Groep neemt deel activiteiten GXO over

Nieuws
28-11-2022 | Door Iep van der Meer

De Cornelissen Groep neemt alle transportactiviteiten en de daarbij betrokken medewerkers van GXO in Nederland over. De overname van activiteiten betreft zo een 35 eenheden en 50 medewerkers en is een verdere versterking van de bestaande activiteiten van de Cornelissen groep.

“We zien de overname van deze transportactiviteiten als een verdere versterking van onze dienstverlening. Retail en winkeldistributie worden steeds meer een echt specialisme in de markt en met deze schaalvergroting bieden we onze klanten een nog breder dienstenportfolio aan. Ook is schaalgrootte noodzakelijk om mee te kunnen in de marktontwikkelingen, energietransitie en digitaliseringsslagen in onze sector” aldus Mark van der Drift, CEO van de Cornelissen groep.

Cornellisen Groep: 1200 medewerkers

De Cornelissen Groep is een familiebedrijf dat al jaren gelooft in de kracht van vooruitstrevende logistiek in vitale sectoren. Na de overname groeit het bedrijf toe naar een jaaromzet van €200 miljoen Euro en ruim 1.200 werknemers. Met een sterk transportnetwerk, warehousing, value added logistics en home delivery biedt de Cornelissen Groep een innovatief platform van logistieke oplossingen aan voor onder andere retail, foodservice, FMCG en pharma bedrijven.